Blazers

En blazer är ett plagg som du kan välja att piffa upp din outfit med och får dig att se lite mera uppklädd ut. Det finns otroligt mycket att välja på vad gäller färger och mönster. Om man inte har en blazer hemma och ska köpa sin första rekommenderar vi att man börjar med att köpa en clubblazer. Varför? Jo för att den passar till allt. Den funkar tillsammans med kostymbyxor och skjorta, till jeans med en tunn stickad tröja eller med chinos och T-shirt.

Om man vill köpa det lilla extra då är Tweeden den perfekta blazern. Tweed är som blazernas Rolls Royce. Dem görs i olika mönster och färger men mest klassisk och som många tänker på först och förknippar med Tweed, är kanske den brungröna med en överruta i blått och rött. Den är klassisk och tidlös, vilket den alltid kommer att vara.

De leverantörer som vi valt att arbeta med när det kommer till blazers är Cavaliere, Digel och Harris Tweed. Vi har även här 59 olika storlekar, så som på byxor och kostymer. Om det sen skulle vara så att vi fortfarande inte har det du söker kan vi se vad vi kan beställa hem från våra leverantörer eller justera ett befintligt plagg som ligger nära i storlek.

Länkar:

Cavaliere

Digel

Harris tweed

Digel

Cooper

Cavaliere

Pepe, har den som hel kostym i butik.

Digel

Doug-LP

Cavaliere

Ruben

Digel

Earl-F